IK Akele årsmöte

IK Akeles årsmöte hålls lördag 3 februari 2018 kl 13.00 i Matverkstan (Tekniska verkens personalmatsal), adress Brogatan 1 i Linköping (entré från å-sidan). Före årsmötet bjuder vi alla medlemmar på lunch, och de som önskar kan delta på långpasset som denna dag utgår från Muskelverket, Tekniska verkens personalgym. Programmet för dagen är detta:

09.30 Samling utanför Muskelverket, Runstensgatan 1, för de som vill delta i ordinarie långpass. Program och tränare för långpasset presenteras senast veckan innan. Kom ombytt, väskan med ombytet kan vi lämna inne i Muskelverket. 
10.30 Samling utanför Muskelverket för de som gärna springer men inte så långt och/eller snabbt.
11.30 Ombyte, dusch och bastu i Muskelverkets omklädningsrum.
12.00 Lunch i Matverkstan. Meddela ev allergier eller andra matförbehåll vid anmälan!
13.00 Årsmötesförhandlingar 
Därefter prisutdelningar, poängligan, årets löpare mm. Mer detaljer om denna del av programmet kommer veckan innan årsmötet.
15.30 (ca) Slut

Motioner
Har du ett förslag gällande klubbens verksamhet som du vill att årsmötet diskuterar och beslutar om? Skriv ner förslaget och skicka till anneli@akele.se senast lördag 20 januari 2018 så tar vi upp det på årsmötet. Du kan också kontakta någon annan i styrelsen om du hellre önskar det.

(Styrelsen tar förstås emot förslag hela året och återkopplar senast efter nästa styrelsemöte om din idé inte kommer lagom till årsmötet.)

Anmälan
För att kunna planera lunchmat och prisutdelningar vill vi att du anmäler dig senast onsdag 31 januari. Träningspassen kräver ingen föranmälan, men meddela gärna ändå så har vi koll på hur många som vill delta. Anmäl dig till 
per.lindh@akele.se eller 073 -  712 83 12. Ange vilka personer anmälan avser och ifall ni är med på lunchen eller inte (och ev matallergier e dyl).

 

Reservation för mindre ändringar.

Starttid: 

lördag, 3 februari, 2018 - 13:00

Plats: 

Matverkstan, Brogatan 1, Linköping