23 feb 2017

Distans:

1000 m
3000 m

Säsongens sista inne-KM var på 1000 m och 3000 m och hela 39 personer hade kommit till Campushallen för att springa, kul! Det första heatet var på 1000 m och hade två deltagare, Seare Kibrom vann på goda 2.47,0 före nioåriga Tage Askling på likaså goda 4.10,0.

Resultat från KM 1500 m

16 feb 2017

Distans:

1500 m

28 personer kom till Campushallen för att springa KM på 1500 m. Snabbast av dem alla var Fredrik Johansson, IFK Växjö, som vann det första heatet. Tvåa var Rickard Emilsson, Tjalve IF, och trea Tore Glas. I det andra heatet sololöpte Muse Yusuf fram till heatsegern och tvåa blev Alva Olsson, kvällens snabbaste dam. På tredje plats kom Sofia Johansson, Tranås AIF, och tredje snabbaste tjej var Amanda Ivehammar på en sjätte plats i heatet. Det tredje heatet bjöd på ytterligare en sololöpning, den här gången av Abdul Majiid Musse, Linköpings LK.

Funktionärer till Varvetmilen 25 mars

Det behövs funktionärer till Varvetmilen på Mantorp Park lördag 25 mars. Flera av posterna på listan nedan är redan tillsatta, men önskar du någon särskild uppgift går det säkert att ordna. Alla insatser är välkomna! Hör av dig till Per Lindh, per.lindh@akele.se eller 010-705 30 12.

Vill man springa loppet går det bra att anmäla sig på vanligt sätt till vår tävlingsanmälare fram till onsdag 22 mars, eller direkt vid starten på tävlingsdagen. Vissa funktionärsuppgifter går också att kombinera med att springa. Varvetmilen är ett bra tillfälle att ta ansvar för klubbekonomin genom att ställa upp som funktionär!

Silver för Niall på IVSM

4 feb 2017

Distans:

800 m
1500 m
3000 m

Det blev en silvermedalj på 1500 m i M45 för Niall O'Hanlon när IVSM avgjordes i Borås. Sven-Åke Persson var också på plats och tog fjärdeplatser på både 400 m, 800 m, 1500 m och 3000 m i M70.