Funktionärsmöte inför Blodomloppet

Terräng-SM är avklarat – då är det dags att ta tag i Blodomloppet. Vid avgiftshöjningen 27 april hade vi 7 166 anmälda, ca 1200 fler än ifjol vid samma tidpunkt. Det ser alltså ut som att vi ökar även i  år!
Nästa möte är måndag 7 maj kl 18.30 – 20.30 i Cleantech Park, Gjuterigatan 1 D, Linköping. Det ligger mellan resecentrum och Stångån. Ett begränsat antal fria p-platser finns på gården, längs Södra Stånggatan är det fri parkering från en bit norr om Gumpekullabron.
Den här gången bjuder vi in alla intresserade funktionärer, skicka gärna vidare inbjudan till dina medhjälpare. Anmälan är inte nödvändig men underlättar fikaplaneringen. Kom gärna i förväg, fikat är framdukat från kl 18.00.
Temat för mötet blir en genomgång av alla ansvarsområden med betoning på funktionärbehov. Hur många funktionärer behöver du totalt, hur många har du klara och hur många behöver du hjälp med att få fram? Det är DU som bäst vet hur mycket hjälp du behöver för att lösa din uppgift!
Anmäl dig till Per Lindh:
per.lindh@akele.se

Om du inte har tid/lust att gå på mötet kan du anmäla dig som funktionär genom att kontakta respektive ansvarig för det du vill hjälpa till med enligt organisationsschemat/kontaktlistan på arrangörsinformationssidan (för åtkomst av denna sida krävs att du är inloggad på hemsidan). Det största behovet gäller flaggvakter och då kontaktar du anders.sederstrom@comhem.se
Hittar du inga kontaktuppgifter alternativt inte vet var du vill hjälpa till, kontakta anneli.gunhardson@telia.com som har övergripande funktionärsansvar. I andra hand går det även att kontakta Per Lindh.
 
Efterlysning: Transportplanerare och transportutförare är ännu vakant. Kan vara olika personer men det är en fördel om det är samma person. Kvalifikationer: B-körkort samt kunna bära saker.

Tags: 

Kommentarer

Det framgår inte hur/till vem

Det framgår inte hur/till vem man anmäler sig som funktionär.
(Om man inte avser att gå på mötet alltså.)