Träningsresa till Turkiet påsken 2015

2014-11-03: Inställt. Resorna är inställda då de endast lockade 4 anmälningar totalt. Kanske hittar vi på något annat i vår istället.

 

Följ med på IK Akeles träningsresa i vår! Denna gång satsar vi på ett charterhotell av hög klass, det passar alltså utmärkt att ta med sig hela familjen även om inte alla är så förtjusta i att springa. För de som är intresserade av löpning finns goda möjligheter till träning i anslutning till hotellet, och i vanlig ordning på Akeles träningsresor blir det två träningspass per dag.

sunwing side

Vi erbjuder två veckor, den första under påskveckan till ett något lägre pris och en samma vecka som skolornas påsklov (efter påsk).

  • Påskveckan (vecka 14), jämförpris 6 584 kr/vuxen. Avresa från Linköping/Mjölby vid fyratiden på morgonen lördag 28 mars. Hemkomst till Mjölby/Linköping vid lunchtid lördag 4 april (påskafton).
  • Påsklovet (vecka 15), jämförpris 7 434 kr/vuxen. Avresa från Linköping/Mjölby vid fyratiden på morgonen lördag 4 april (påskafton). Hemkomst till Mjölby/Linköping vid åttatiden på morgonen söndag 12 april.

 

Jämförpriset avser en vuxen i delat dubbelrum, bussresa mellan Linköping/Mjölby och Landvetter, mat på flyget, transfer till och från hotellet samt Sunwing Inclusive (7 frukostar, 5 luncher, 5 middagar inkl dryck). Generösa barn- och ungdomsrabatter. Hela prislistan finns här intill.

 

Anmälan

Fram till fredag 31 oktober kan du anmäla, avanmäla och byta vecka som du vill. Därefter låser vi bokningarna och från måndag 3 november blir de definitiva. Anmälningsavgift ca 2 000 kr/person ska betalas under första veckan i november. Resterande avgift ska betalas i mitten av februari. Betalningen ska göras till Resia i Motala. Flera betalsätt är möjliga, t ex kort så att man kan utnyttja reseförsäkringar som ingår i kortet.

 

Avbokning efter 3 november endast möjlig om man har någon typ av avbeställningsskydd, men namnändring kan göras mot en liten kostnad (ca 200 kr) ända fram till avresa. Det går alltså att även i ett sent skede överlåta sin plats till någon annan resesugen Akeleit om man själv inte har möjlighet att följa med.

 

Anmälningar görs till per.lindh@akele.se. Ange namn, kontaktuppgifter, vecka och önskemål om ev rumskamrater. Övriga uppgifter tas i nästa steg. Har du frågor och funderingar går det förstås bra att ringa också, 070-322 41 56.

 

Det går bra att anmäla sig även efter 31 oktober under förutsättning att det inte är fullbokat, men då blir nog priset ett annat.

 

Staden Side i Turkiet

Side ligger på en halvö, flankerad av långa sandstränder. Ringmuren och den välbevarade romerska teatern vid stadsgränsen skvallrar om en rik historia, och i de gamla stadsdelarna finns den äldre bebyggelsen kvar. Men allt är inte gammalt i Side. Här finns en läcker ny strandpromenad, över tre kilometer gångväg med bara strand mellan dig och havet, lika bra för en tidig joggingtur som för en promenad i solnedgången. Inne i själva staden har man också städat upp och snyggat till så att Side har blivit ännu mer tillgängligt och trevligt än det var förut.

 

Sunwing Side West Beach

Turkiska bad och egen Beach Club på stranden. Sunwing Side West Beach bjuder in till en barnvänlig semester vid en av Turkiets härligaste stränder. På hotellet väntar Lollo & Bernie, familjeanpassade lägenheter med smarta lösningar, god mat och shower – precis som alltid på Sunwing Resorts.

 

På Sunwing Side West Beach får du en badsemester i ordets rätta bemärkelse. Lägenhetsbyggnaderna bildar en ring kring hotellets hjärta – det fina poolområdet med gratis solstolar, parasoll och badhanddukar. Babypoolen och barnpoolen ligger en bit från den stora, lite djupare poolen, men inte längre bort än att du från din solstol kan ha uppsikt över alla tre poolerna samtidigt. Missa inte vattenrutschbanan, som garanterat blir alla barns favorittillhåll under semestern.

 

Från poolområdet har du nära till allt som händer. Bara några steg från solstolarna finns till exempel Mini Land och en lekplats under tak för barnen. Lika nära är det till glasskiosken, Mehmet's Kitchen & Grill, bufférestaurangen och Lime Bar, där du under kvällstid kan sitta och njuta av shower för både stora och små. Intill poolområdet ligger också vårt spa, där du bland annat kan njuta av det berömda turkiska badet, hamam.

 

Vill du bada i havet är det inte mer än cirka 250 meter till den 50 meter breda och 20 kilometer långa, långgrunda och barnvänliga stranden. Mitt på stranden ligger också Sunwings egen Beach Club, där du kan äta lunch eller kanske ta dig en svalkande drink när solen står som högst. Invid vår Beach Club finns gratis parasoller och solstolar.

 

Läs mer om hotellet och dess omgivningar på Vings hemsida.

 

Prislista

Pris per person 28 mars - 4 april 2015  
Del i tvårumslägenhet med balkong mot omgivningar
för max 4 personer varav 2 barn/tonåringar sover i extrabädd 
4 375 kr
Extrabäddsrabatt tonåring 12-17 år - 980 kr
Extrabäddsrabatt barn under 12 år - 1 680 kr
   
Pris per person 4 - 12 april 2015  
Del i tvårumslägenhet med balkong mot omgivningar
för max 4 personer varav 2 barn/tonåringar sover i extrabädd 
5 225 kr
Extrabäddsrabatt tonåring 12-17 år - 1 630 kr
Extrabäddsrabatt barn under 12 år - 2 330 kr
Tillval per person  
Avbeställningsskydd 210 kr
Reseförsäkring (kompl till hemförsäkringen) 255 kr
Transfer t/r 180 kr
Mat ombord på flyget 179 kr
Frukostbuffé 1 v 525 kr
Sunwing All Inclusive 1 v 3 295 kr
Sunwing Inclusive 1 v 1 850 kr
Barn under 12 år äter gratis  

Flygtider

28 mars Landvetter - Antalya 09.25 - 14.20
4 april Antalya - Landvetter 05.25 - 08.35
     
4 april Landvetter - Antalya 09.25 - 14.20
12 april Antalya - Landvetter 00.25 - 03.20
     
Reservation för eventuella förändringar i tidtabellen.