Resultat

Grabbhalvan resultat

Tävlingsdatum: 

11 maj 2012

Norrköping Friidrotts Grabbhalvan firade 20-årsjubileum och över 1400 herrar deltog (loppet är för endast män). Av Akelelöparna gick det bäst för Daniel Karlsson som sprang in på en sjätteplats. Deltog gjorde även Mats Backteman och Per Lindh (som sprang med barnvagn).

Full pott i Kanallöpet

Årets upplaga av Kanallöpet bjöd på perfekta löpförhållanden - vårsol och medvind. Många Akelelöpare deltog och i tävlingsklassen blev det en trippelseger på herrsidan genom Jonny Björk, Björn Morén och Gabriel Sandör. På damsidan blev det ett silver för Caroline Lidebjer.
Läs mer för alla resultat samt bildspel.

Akele-resultaten från terräng-SM

Terräng-SM på hemmaplan blev inte bara en succé arrangörsmässigt utan också en stor sportslig framgång för Akele. Det som står ut mest är förstås Cecilia Kleists bronsmedalj på damernas långa bana, men också Anders Kleists fina femteplats på herrarnas långa bana är ju ett mycket bra resultat! Dessutom blev det guld för Kersti Nordangård i veteranklassen, det det även blev flera andra medaljer.

Akele Cup 1 - 2011-03-12

Tävlingsdatum: 

12 mar 2011
Akele Cup 1, Mjölby 2011-03-12
 
Det var ruggigt, men några plusgrader i alla fall när starten gick för årets första deltävling i Akele Cup. 17 tappra kom till start, lite tunt men kanske har inte vårkänslorna vaknat hos alla ännu? Ismail Muktar Sharif vann i herrklassen och Mikael Rosenqvist kom först i M40. Några damseniorer var tyvärr inte på plats, men Susanne Reiman segrade i K40 och slutligen vann Albin Carlsson i pojkklassen.
 

KM terräng 2011-09-15, Mjölby

Tävlingsdatum: 

15 sep 2011
Öppna klubbmästerskapet i terräng gick i år den 15 september på den välbekanta terrängbanan vid MOK-stugan, Mjölby. Vädret var bra och deltagarantalet likaså (dock saknade vi seniorer): totalt 30, varav 17 akeliter och 13 från åtta olika klubbar och Triatlongymnasiet; 10 flickor/damer och 20 pojkar/gubbar.

Sidor

Subscribe to RSS - Resultat