Tävlingsdatum:

11 mar 2013

Distans:

Halvmaraton

På CPC Loop i Haag, Holland, den 10/3 kom Anders Kleist in på 33:e plats med tiden 1:06:39, vilket är en putsning av hans eget klubbrekord. Anders blev dessutom bäste svensk i loppet! Harri Karlsson och Edvin Karlsson var också med i loppet och kom in på fina 1:11:43 respektive 1:11:53, vilket gav en 77:e respektive 78:e plats.

Blött i XC-race

XC-race är Linköpings tuffaste terrängtävling. I år bjöd den på lera, tjärr och vattenpassager. Akeles Anders Kleist, 2:a svensk i Lidingöloppet samt duktig orienterare, vann enkelt, drygt 5 min före 2:an. Välj Läs mer för filmklipp, bilder och resultat.

Stora framgångar för Akele i Lidingöloppet

30 sep 2012

Distans:

Övrig

Årets Lidingölopp blev den största framgången någonsin för klubben. I M30 kom Anders Kleist in som 6:e totalt (2:a bland svenskarna) och Akele tog även hem lagsegern. I F14 segrade Sanna Fasth och satte banrekord och i P17 slutade Gabriel Sandör som 3:a. Välj Läs mer för allt om loppet.

Total Akeledominans i Solsidan Runt

I loppet Solsidan Runt i Saltsjöbaden den 22 september deltog några Akelelöpare. I herrklassen 10 km dominerade Anders Kleist från start och vann tillslut, 2 min före meriterade Emil Lerdahl. I damklassen 10 km vann även Cissi Kleist överlägset, nästan sex minuter före tvåan. I klassen flickor födda 1997-1999 vann Martha Engström Boij på den 1,230 m långa banan. Även hon i utklassningsstil.

Anders sprang bra i Harakiri Berglauf

Anders Kleist var i Österrike och sprang Harakiri Berglauf den 5/8. Han slutade på en mycket fin 8:e plats och som han själv beskrev det: "Slagen av 2 världsmästare, 1 vice världsmästare, en em 2:a och två kenyaner samt en till satan till. Fint väder och en härlig stämning alperna.."