IK Akele årsmöte 6 feb 2021

Välkommen på årsmöte

IK Akeles årsmöte hålls lördag 6 februari 2021 kl 15.00 - 17.00.

Teknik

Den här gången genomför vi årsmötet digitalt eftersom vi ska undvika att träffas på riktigt. Vi planerar att använda Microsoft Teams. Det går bra att ansluta till mötet med dator, surfplatta eller smartphone, antingen via länk i webbläsaren eller via Teamsappen som finns att ladda ner gratis där appar finns. Bäst funktionalitet blir det med appen.

Länken till mötet kommer att skickas ut som ett nyhetsbrev till alla medlemmar ca en vecka före mötet och kommer även vara länkad härfrån, inloggning krävs. Om du anmäler dig får du dessutom länken som en möteskallelse i e-posten. Känner du dig osäker på tekniken rekommenderar vi att du testar i förväg. Hör av dig så löser vi det under dagarna innan mötet.

Om du inte vill säga något eller synas i bild under mötet är det helt ok att bara titta och lyssna.

Program

Vanligtvis brukar vi rama in årsmötet med gemensamt träningspass och festligheter. Vi anpassar oss och gör det bästa av situationen, men träning och barhäng blir tyvärr svårt i nätmötesform. Istället tänker vi oss detta upplägg:

• Årsmötesförhandlingar
• Verksamhetsplan 2021 (träningsupplägg, tävlingar, arrangemang mm)
• Prisutdelningar (poängligan, KM, Akele Cup, årets löpare, årets Akeleit mm)
• Återblickar på året som gått
• Kortare föreläsning, program presenteras senare

Motioner

Har du ett förslag gällande klubbens verksamhet som du vill att årsmötet diskuterar och beslutar om? Skriv ner förslaget och skicka till anneli@akele.se senast lördag 23 januari 2021 så tar vi upp det på årsmötet. Du kan också kontakta någon annan i styrelsen om du hellre önskar det. (Styrelsen tar förstås emot förslag hela året och återkopplar senast efter nästa styrelsemöte om din idé inte kommer lagom till årsmötet).

Anmälan

Du måste inte anmäla dig i förväg, men om du gör det har vi lättare att planera prisutdelningarna och att hjälpa till med eventuella tekniska frågor kring nätmötesformen. Anmälan till per.lindh@akele.se eller 073-712 83 12, gärna senast måndag 1 februari.

Reservation för mindre ändringar. Kolla detta inlägg för uppdateringar!

Starttid: 

lördag, 6 februari, 2021 - 15:00

Plats: