Dags att anmäla dig som funktionär till Blodomloppet!

Våren är igång och det är dags att meddela vilken funktionärsroll du vill ha vid årets Blodomlopp! I år går loppet den 1 juni med start och mål vid Saab Arena. Funktionärsbehovet är, precis som vanligt, väldigt stort och vi räknar med hjälp från samtliga medlemmar. 

 
Behovet är som störst tävlingsdagen kl 17 och framåt (flaggvakter, vätskestationer, utlämning av tröjor/picknickkassar).
 
För er som inte kan hjälpa till på tävlingsdagen (eller har möjlighet att hjälpa till flera dagar) så finns några uppgifter innan, t.ex. nummerlappspackning lördag 20/5 & söndag 21/5 kl 8-15 i Linköping och nummerlappsutdelning tisdag 30/5 & onsdag 31/5 kl 10-19 på Blodtappen Linköping.
 
Meddela Saga Eriksson så snart du kan, i första hand vilken/ vilka tider du har möjlighet att hjälpa till och i andra hand om det är någon särskild uppgift du vill ha. 
Ej aktiva och före detta medlemmar får förstås gärna hjälpa till om ni vill och har ni några familjemedlemmar/vänner som skulle vilja rycka in är även det välkommet. 
 
Avslutningsvis påminner vi om man som Akelemedlem inte springer Blodomloppet i Linköping, vare sig för klubben eller sin arbetsgivare/kompisgäng el dyl. Vi behöver våra medlemmar som funktionärer denna enda kväll – i gengäld står klubben för startavgifter upp till 300 kr i alla andra sanktionerade tävlingar i Sverige och vi har möjlighet att behålla samma låga medlemsavgift som tidigare år :)
 
Anmäl dig som funktionär till Saga Eriksson, sagakornelia(a)outlook.com